Menu

Om Gorm's Catering & Events

Gorm´s Catering & Events kan levere mad til din næste sammenkomst.

Vi laver mad til selskaber fra 8-2000 personer.

Det er i alt fra små antipasti med bobler, til den store 4 retters menu eller natmad alla pizza.

Ønskes kokke, tjenere og bartendere med som en del af pakken, klarer vi også det. For os kan stort set alt lade sig gøre – ring til os eller mail din forespørgsel og vi vil prøve at opfylde dine drømme.

Gorm og hans kokke står klar til at hjælpe.

Menuer bliver løbende opdateret og ændret efter årstiderne.

Vores kokkestab

Jakob Larsen

Stilling - Køkkenchef

Udlært – Røgeriet i Rungsted havn

Tidligere arbejdspladser – Meyers Catering og Elverket i Stockholm

Kok fordi -  ”Jeg kan lide at lave mad og så har jeg en passion for de gode råvarer – det at behandle ting ordenligt og skabe en ret ud af det.”

Livret – Bøf Bearnaise

Torben Madsen

Stilling – Souschef

Udlært – Valby Hotel og Restaurantskole

Tidligere Arbejdspladser – Røgeriet Rungsted, Søllerød Kro, Kokkeriet, Moltkes Palæ

Kok fordi – ”Siden mit første minde fra en restaurant, har jeg vidst at jeg ville lave mad”

Livret – Torskerogn

Gorm Wisweh

Stilling - kok, madentusiast, indehaver og ideudvikler

Livret - "Braiserede oksehaler er et kæmpe hit lige for tiden, men det skifter hele tiden. Pizza er heller ikke dårligt"